NÁDOR AUTÓ ZRT. - Győr
img

A fordulópont: "Compact SUV" világpremier

Born, 2017. január 24. – A 2017-es Genfi Autószalonon (hivatalos weboldal) bemutatkozó új "Compact SUV"  fordulópontot jelent a Mitsubishi Motors Corporation (MMC) életében: ez az első, az újgenerációs Mitsubishi Motors modellek közül…

Compact SUV

 …egy feltűnő, teljesen új autó, amely lehetővé teszi a Mitsubishinek, hogy a méltán népszerű ASX és  Outlander mellett, egy sportos, kupészerű SUV (szabadidő-autó) modellel bővítse kínálatát, és ezzel még szélesebb rétegnek nyújtsa a Mitsubishi hagyományosan megbízható technológiáját és innovatív megoldásait. 

A Mitsubishi új iránya, hogy (közel) tisztán SUV gyártóvá váljon Európában. Ez a "Compact SUV" modell is egy további lépést képvisel a márka fokozatos újrapozícionálásában, mely a megváltozott vásárlói igényekhez és elvárásokhoz igazodik. 

Élesebb, karakteresebb megjelenésű, mint egy hagyományos kupé. Az új "Compact SUV" modellt nagyon letört kontúrok ék alakú övvonallal, előre dőlő C-oszlopból adódó jellegzetes hátsó V-vonal, illetve vaskos izmos hátsó sárvédők jellemzik. 

Hamarosan folytatjuk…

2017-01-25 Mitsubishi