NÁDOR AUTÓ ZRT. - Győr

Rólunk

img

Nádor Autó Zrt.
img9028 Győr, Fehérvári út 76.
Telefon: (96) 415-088
Szalon: H-P: 08.00-17.00
Szerviz: H-P: 07.00-16.30

 

img


A mai NÁDOR Autó Zrt. helyén az 1979. november 3-án alakult 15. számú AFIT Autójavító vállalat 2-es számú leányvállalata működött, amely a jelenleg is látható modern autószalon alapját képezi.

Ebben a formában a rendszerváltás utánig működött a szerviz, majd a Győri Autószerviz Rt-t alapították meg.

1991-ben a General Motors Opel dealer szerződést kötött cégünkkel, amelynek keretében 1992-ben megkezdődött az Opel személyautók értékesítése.

2006. szeptemberében az autószalon teljesen új formát öltött, és a NÁDOR Autó Zrt. cégnevet vette fel. A General Motors előírásainak maximálisan megfelelő modern, multibrand autószalont alakítottunk ki. A szalonon belül öt értékesítő pult, munkafelvétel, és kárrendezés került elhelyezésre, amely még így is bőséges, ugyanis jelenleg tizenhat autó bemutatására van lehetőség, két autóátadó hellyel.

Az Opel márkán kívül a General Motors-szal kötött szerződés keretében a Chevrolet márka is csatlakozott termékeivel a szalonban értékesítésre kerülő gépkocsik közé 2006-2014 években.

2007-től 2010-ig a General Motors prémiummárkája, a Saab személygépkocsik vásárlására is lehetősége volt az érdeklődőknek. A márka értékesítésére egy új szalon épült, amely 2008. januárjában került átadásra. Az új szalonban 3 gépkocsi bemutatására van lehetőség. A szalon sajátos, Saab márkához méltó prémium kialakítással bír.

2010-ben megkezdtük a Mitsubishi gépkocsik értékesítését az MM Import Kft-vel kötött szerződés keretében.

2011-ben megkezdtük a Vectrix elektromos motorok forgalmazását is.

Cégünknél a gépkocsi vásárlás első fázisától az utolsóig mindent egy helyen elintézünk Ügyfeleinknek: a használt autó beszámításától a teljes körű biztosítási és hitelügyintézésig, a forgalomba helyezéssel járó adminisztrációs feladatok lebonyolításáig. Az autó teljes élettartamáig szervizünk rendelkezésre áll garanciális vagy garancia időn túli szervizeléshez, karambolos kárfelvételhez, tartozék- és alkatrész- értékesítéshez, vagy akár gumitároláshoz.

2013-tól hivatalos LPG átalakító műhelyet alakítottunk ki, ahol az LPG üzemű autók szervizelését is helyben vállaljuk.

2014-től márkafüggetlen BOSCH Car Service működik szervizünkben.

A NÁDOR Autó Márkaszervizben magasan képzett szakemberek a legmodernebb tesztkészülékek és szerszámok segítségével gondoskodnak a szakszerű kiszolgálásról. A javítások előjegyzéses rendszerben történnek, a kisebb hibák elhárítása a helyszínen megvárható. Az ügyfélváró kényelmesen berendezett, ahol TV, valamint ital- és kávéautomata is található.

A itthagyott autókat kamerával megfigyelt, zárt területen, éjjel-nappali őrzés mellett tudhatják biztonságban a tulajdonosok.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal!

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.