NÁDOR AUTÓ ZRT. - Győr
img

ASX modellek már 6.999.000 Ft-tól, 5.99% THM-től!

ASX modellek most akár 1.500.000 Ft kedvezménnyel, már 6.999.000 Ft-tól! Üljön be az új generációs ASX vezetőülésébe, és hagyja, hogy mosolyt csaljon az arcára! Ne hagyja ki ezt a vissza nem térő lehetőséget, nyerje vissza ASX-e teljes vételárát!

ASX készlet akció

Tudjon meg többet az új ASX modellekről!
ASX benzinmotoros modellek ASX hibrid modellek
Benzinmotoros változatok Hibrid változatok
Árlista letöltése Árlista letöltése

Az árak 2023. szeptember 6-tól a készlet erejéig érvényesek. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a hivatalos MITSUBISHI márkakereskedésekben. Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

Akciós finanszírozás

Most kedvező feltételekkel, 5,99 % THM-től igényelhet 2024. május 27-ig akciós finanszírozást, bármely MITSUBISHI Space Star, Colt és ASX modellre, specifikációtól vagy felszereltségi szinttől függetlenül. Az ajánlat magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt elérhető!

AKCIÓS FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT FŐBB RÉSZLETEI:

  • Finanszírozható gépjárművek köre: Space Star, Colt, ASX
  • Forintalapú finanszírozás
  • THM: 5,99%-tól*
  • Finanszírozási forma: zárt vagy nyíltvégű pénzügyi lízing
  • Kamatozás módja: fix
  • Az ajánlat 2024. január 8-tól május 27-ig igényelt és 2024. május 31-ig jóváhagyott ügyletekre vonatkozik. Keresse készleten lévő modelljeinket az ajánlatban részt vevő márkakereskedéseink egyikénél. A változtatás jogát fenntartjuk.

*A finanszírozás részletes feltételeit itt találja.

Nyereményjáték - kattintson a részletekért!

A képen látható modell illusztráció. Az akciós ár 2024. május 7-től a készlet erejéig érvényes! Az ár nem tartalmazza a metálfényezés felárát. Üzemanyag-fogyasztás (WLTP, kombinált): 5,8-5,9 l/100 km. CO2 kibocsátás (WLTP, kombinált): 130-133 g/km. Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a hivatalos MITSUBISHI márkakereskedésekben! A feltüntetett ár az ÁFA-t és a regisztrációs adót tartalmazza.

2024-05-07 Mitsubishi